Zvu vás..

Začátek by mohl být jako z nějakého příběhu: je studené zimní ráno a já sedím doma u stolu s hrnkem zázvorového čaje. Přede mnou čistý list papíru. Přemýšlím, jak si utřídit myšlenky, aby dávaly dohromady ten správný smysl. Papír čeká, všude je naprosté ticho, jen má mysl jede na plné otáčky. Tvůrčí proces začíná! 🙂

Vše, čím proházíme nás posouvá dále v naší cestě.

Cítím skoro fyzickou bolest z té úporné snahy a zároveň vzrušení z kroku do neznáma. Navzdory pocitům těžkopádně přibližuji propisku a píšu první slova.. Jsem si jistá, že mi vše napsané připadne už zítra jako totální hloupost, ale stejně začínám psát.

Jde o to překlenout tu hlubokou propast mezi posledním školním slohem a dnešním pokusem – tolik let, za které jsem nic moc smysluplného nenapsala.. – nic ze sebe, nic o tom, co jsem během své cesty nasbírala, a už vůbec nic o svých pocitech. Tohle pro mě bude naprosto nová zkušenost.

Tak abych vás už déle netýrala svými vnitřními pochody – nakonec z toho určitě něco vyždímám. Ostatně vy sami jste teď důkaz úspěšnosti pokusu, když tohle čtete 🙂

Zřejmě už máte v hlavě otázku proč to všechno vlastně dělám. Odpovídám takto: Mým cílem je předat vám alespoň část svých nasbíraných znalostí a zkušeností.

Vy a váš domov jste na jisté úrovni propojeni.

Přišli jste na můj blog hledat určité informace a pravděpodobně už víte, že mým tématem je bydlení z pohledu umění Feng Shui, ale nejen to. Více o mně a tom, co dělám, si můžete přečíst zde.

Chci vám předat svou zkušenost, jak se Feng Shui přirozeně propojuje s osobním rozvojem člověka. Postupně budu přidávat články na témata týkající se umění Feng Shui a zároveň tipy pro praktické použití u vás doma. Dostane se vám spoustu informací, jak si vyladit domov s pomocí Feng Shui!

Začít psát blog je pro mě začátkem nové životní etapy, ke které jsem se odhodlala po několikaměsíčním období pocitů strachu, vnitřních dialogů plných logických argumentů převážně proti (jak jinak že).

..skrze prostor do vaší duše!

Dnes už vím, že se mě má mysl snažila ochránit před bolestí z možného neúspěchu. To kvůli dosavadním životním zkušenostem nebo možná zkušenostem mých rodičů, které jsem přebrala. Nakonec jsem sama sobě poděkovala za tu snahu vyhnout se rozčarování a pustila se do toho, jelikož mi to prostě dává smysl.

Ano, třeba psaní blogu nakonec nebude nic velkého. Ale pokud to nezkusím, nestane se vůbec nic. A to je pro mně nejhorší varianta – horší než taková, že vše opadne jinak, než si přeji. Dnes je mi už jasné, že bych litovala pokud své sny nezkusím uskutečnit – tenhle přístup si postupně osvojuji pro všechno, co mi život přináší.

Nyní se tedy vědomě otevírám proudu života. Vše, co mi tento proud přináší je totiž určitý druh zkušenosti. Vše, čím proházíme nás posouvá dále v naší cestě. Takže tohle je výzva pro vás – pojďte se otevřít tomuto proudu života se mnou.

Zvu vás na objevnou cestu – skrze prostor do vaší duše!

Share on facebook
Sdílet
0 0 Hlasovat
Hodnocení článku
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře