V ložnici: Jak podpořit partnerství?

Možná potřebujete zlepšit vás vztah nebo řešíte co by vám pomohlo udržet lásku jako v začátcích vztahu. Nebo jste sami a rádi byste si našli partnera.

Ať tak nebo tak, pomoci by vám mohlo Feng Shui se svým přístupem z hlediska uspořádání ložnice. Protože naše ložnice je prostorem, který je s partnerstvím propojen. Zde usínáme v objetí nebo v pocitech nepochopení po hádce. Zde s partnerem prožíváme okamžiky intimity a prohlubujeme vzájemnou lásku.

Základním předpokladem pro dobré partnerství (ruku v ruce se správným uspořádáním ložnice) je dualita.  Číslo dva je základem pro partnerství.

Protože na lásku jsou dva, muž a žena. Tři už je moc a sám jeden je málo 🙂

Dualita se tedy odráží číslem dva v ložnici. Máme uspořádanou ložnici tak, že oba partneři mají stejné vybavení – dva noční stolky, dvě lampičky, dva koberečky před postelí..

Oba jsou si ve vztahu rovni, a tak ani jeden z partnerů nemá větší nebo naopak menší stolek, oba mají dostatek prostoru podél své strany postele, pro pohodlný přístup.

V případě, že máte umístění postele takto nevhodně dlouhodobě nastavené – například postel je delší stranou u zdi a jeden z partnerů musí do postele lézt přes stranu toho druhého, zamyslete se, jak se to odráží na vašem vztahu v realitě všedních dní.

Znamená to totiž, že tento partner se může cítit utiskovaný, nedoceněný, méněcenný. Je možné, že se ve vztahu dostal do submisivní pozice, přizpůsobuje se druhému partnerovi nebo málo projevuje své pocity a potřeby. Možná vás jen nenapadlo vědomě si to takto spojit. Takže v rámci ložnice je lepší mít vše nastejno.

Více o umístění postele a dalších aspektech rozvržení ložnice se dozvíte také v mé e-knize Průvodci pro vaši ložnici zdarma ke stažení zde.

Další možnosti k dobrému nastavení pro partnerství: pokud teprve zařizujete svou ložnici, využijte to pro sebe a zkuste pořídit jednu velkou společnou matraci a jednu velkou deku. Je to totiž podvědomé sjednocování vás dvou – žádné dělení ani překážky mezi vámi dvěma. A upřímně – jedna deka znamená, že se v noci musíte trochu víc přitulit 😉

Při volbě dekorací na stěny ložnice dávejte přednost hlavně fotkám a obrazům vyjadřujícím lásku a klid.

Kvůli podpoře partnerství je dobré dát na stěnu buď obraz se symbolem duality nebo vaši společnou fotku (nejlépe ze začátku vztahu, kde jste jako dvě hrdličky).

Pozor ale na rodinné fotky v ložnici! Obrázky dětí sem nepatří. Pro rodinné fotky je mnohem lepší obývací pokoj.

Ložnice je království vás dvou. Určitě nechcete být po zbytek života jen rodiči, ale také partnery a milenci.

Jestli jste aktuálně sami a toužíte po partnerovi, rada zní: nastavte si ložnici tak, jako byste už partnera měli. Platí vše výše zmíněné o dualitě. V posteli spěte na své straně a nechte tak potenciálnímu protějšku symbolicky místo, kam může přijít.

Stejně tak ve skříni udělejte místo na jeho/její věci. Toto doporučení neplatí jen pro ložnici, ale obecně pro domácnost. Prostě udělejte budoucímu partnerovi místo!


Právě jste dostali balíček informací, jak podpořit své partnerství úpravou své ložnice díky Feng Shui. Takže teď do hurá do akce 🙂 Už jen ten samotný fakt, že vydáte svou energii s úmyslem podpořit své partnerství se počítá. Je to pohnutí energií směrem, který je pro vás žádoucí.

Tip na podporu lásky: využít sílu polodrahokamů. Kámen růženín je považován za kámen romantické lásky. Jeho jemné působení na člověka je na úrovni vyladění emocí srdce a duševní pohody. Posiluje empatii a citlivost. Pomáhá také ke klidnému spánku.

Pro využití jeho účinků pro vaše partnerství, zkuste umístit dva větší růženíny k nohám postele, na stranu každého partnera jeden.
Také můžete nosit růženín (třeba ve formě šperku) stále u sebe, nejlépe přímo na kůži, u srdce.

Vyzkoušejte.. Jako vždy uvítám, když se se mnou podělíte o vaše dojmy.
Tak ať vám to v ložnici šlape! 😉

 

 

Share on facebook
Sdílet
0 0 Hlasovat
Hodnocení článku
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozor, nákaza se šíří! :) - Zuzana Věchtová
4 lety

[…] tedy povím vám, ve spojení s milovaným mužem je to teprve síla! Když jste oba v souladu s tím, jak vnímáte […]