Chcete vyhrát v loterii?

Chci se s vámi podělit o silný zážitek. Takový, který úplně změnil můj pohled na tuhle záležitost.

Celé roky už tak nějak automaticky sází můj manžel Sportku, i když nepravidelně. Vybavuju si, že i v mé původní rodině bylo sázení do některé loterie celkem běžné. Spoléhalo se na štěstí – prý se někdy unaví a sedne i na vola 😀

Když šel můj muž vsadit, hned jsem si rovnou představovala, jaké by to bylo vyhrát těch x milionů. Měla jsem rozmyšleno, co bychom za to pořídili a jak si zařídili život v souladu s našimi sny. Vysněný rodový statek s ekofarmou a nemuset po zbytek života nic dělat (rozuměj v jeho případě nechodit do práce, v mém případě se nestarat o to, jestli něco vydělám). Jestli jste si někdy zkoušeli vsadit, určitě to znáte!

Už jsem se úplně viděla, jak sázím ovocné stromy, jak celá rodinka – vyladění a usměvaví – trávíme společně čas nějakou kvalitní a bohulibou aktivitou. Happy ever after! Aniž bych se příliš zamýšlela nad tím, jak to je nebo není pravděpodobné, pevně jsem věřila, že dříve nebo později vyhrajeme. Trochu cvok, já vím. Ale to jsem celá já 🙂

Jenže se něco stalo. Byla jsem na Bars. A ačkoliv jsem zrovna tohle neměla v úmyslu, něco se změnilo.

Abyste byli v obraze – Access Bars© je metoda k odstraňování bloků. Jedná se o určité “přístupové” body na hlavě, které jsou projeny se všemi oblastmi našeho života. Jsou tu body na kreativitu, peníze, sexualitu atd. Podstoupením terapie touto metodou se přítomné bloky uvolní a váš život se může v té které oblasti proměnit. Prostě volné proudění energie.

Trochu “nevýhoda” ovšem je, že se uvolní opravdu jen to, co už je připraveno se uvolnit. Takže je dopředu zahaleno tajemstvím jaký bude konkétní výstup u konkrétního člověka. O metodě Access Bars říkají, že se v nejhorším případě budete cítit jako po nejlepší masáži a nejlepším případě se vám úplně promění život.

Je to tedy tak trochu překvápko 🙂 A to se přesně stalo mě – překvápko. Tedy aspoň já to tak vnímám, protože jsem dva dny po absolvování certifikovaného kurzu Bars, kde jsem několikrát touto metodou prošla na vlastní kůži, měla neskutečně jasno.

Manžel jen tak mezi řečí při cestě autem prohlásil, že musí jít večer ještě vsadit. V tu chvíli jsem měla naproto jasný a silný pocit – dokonce jakoby v záblesku jsem to vše viděla v obrazech – že by nám výhra nepřinesla vlastně nic dobrého.

Viděla jsem, jak jsme si pořídili všechno to, co jsme chtěli, věnovali čas plánování a navrhování nového domu v souladu s Feng Shui, farmy, permakulturní zahrady, vše v mega rozměrech, protože nemusíme šetřit. Sice jsem původně chtěla malé soběstačné stavení, ale tak co? Když už na to teď máme.. Obraz toho, jak jsme ze všeho ve výsledku vyčerpaní a pocit uspokojení se za takových okolností stále nedostavuje. Jak se plahočíme, budujeme, sice pro dobro všech, ale při tom zapomínáme na ty malé věci. Jak ztrácíme jeden druhého a odcizujeme se, protože si každý realizuje ten svůj sen. Jak se nám dcera vzdaluje, protože jí víc zajímá co nového dostane, než společný výlet s rodiči. Bylo to poměrně smutné.

Nevím přesně jak to popsat – nějak se nám vytratilo to jemněhmotné propojení vědomého tvoření a hmoty. Peníze jako by najednou nahrazovali naší vlastní vnitřní sílu. Ztratili jsme zacílení na to podstatné a celý záměr se rozpliznul do obřích rozměrů, které nabraly svůj vlastní směr.

Hluboké uvědomění

A víte co? Jsem neskonale šťastná, že jsem dostala tenhle vjem. Teď už s naprostou jistotou vím, že výhra by nám opravdu nepřinesla nic dobrého. Člověk si na začátku říká, že zrovna on se nenechá pohltit penězi, protože má ty správné hodnoty, ale realita je (aspoň v našem případě) asi jinde. Manžel byl z mého sdělení tedy poněkud rozladěn, ale tak aspoň ušetří za ty pravidelné sázky, že? 🙂

Díky Bars jsem dostala tento dar hlubokého uvědomění. Vím, že tvrdá práce a postupné malé krůčky mají pro nás mnohem větší cenu. Za tohle jsem šťastná. Opravdu se uvolnilo přesně to, co mělo.

Všímám si taky, že v posledních dnech jsem tak nějak celá uvolněnější. Některé zahlcující pocity, které jsem často považovala za své teď dokážu rozpoznat, že nepatří mě, ale jsou lidí, kteří mě obklopují. To ta moje senzitivita – dřív jsem nebyla schopna tohle rozlišit. Teď už se dokážu cizími pocity nezahlcovat, ale nechat je projít skrze mě, když je to potřeba. Je to osvobozující! Popsala bych to asi jako uvolnění kapacity 🙂 A to si myslím, že to ještě zdaleka není konečná fáze. Jsem sama zvědavá na další odbloky a prožitky. Děkuji za to, že mi Bars přišel do cesty!

Kdybyste měli pocit, že tohle potřebujete vyzkoušet taky na vlastní kůži, ráda Vám zprostředkuji ten zážitek. Ať už přímo se mnou v Děčíně nebo u některého z dalších z certifikovaných terapeutů Access Bars, které Vám mohu pomoci zkontaktovat podle místa Vašeho bydliště. Napsat mi můžete tady.

Mějte se krásně a pokud jde o sázky, přeji vám, aby se vyplnilo vše v souladu s vaším nejvyšším dobrem!

PS: Už jste si stáhli můj nejnovější e-book o tom, jak začít prožívat opravdové štěstí? Dejte mi vědět, jak vám vyšel test, jsem zvědavá! 🙂

Share on facebook
Sdílet
0 0 Hlasovat
Hodnocení článku
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Lady Lenna
6 lety

Ty Access Bars znějí zajímavě, s tou výhrou v loterii jsem nad tím taky párkrát přemýšlela, jaké by to asi bylo. Ale ono to bývá přesně tak, že peníze ukazují charakter lidí, spousta lidí by peníze závidělo, člověk by měl všechno a tak by se vlastně nudil… prostě takový život ve zlaté kleci a nechtěla bych to.

Lady Lenna