První AHA moment v novém roce

Tak jo. Je to trochu šok. A taky celkem slušné překvápko…

V novém roce to bude chtít zřejmě trošičku (nebo trošičku víc) změnu přístupu. Rozhodně tedy u mě. U mého přístupu k psaní článků na blog a celkově k mému tvůrčímu procesu. Zjistila jsem totiž díky testu jedinečnosti, že mé talenty jsou poskládané úplně jinak, než jak jsem si celý svůj dospělý život myslela. Jsem vážně v šoku!

Nejspíš to bude tak, že jsem se vnitřně vyvinula, ale přitom můj přístup k tvůrčí práci zůstal nezměněný.

Každopádně oznamuji světu, že jsem autorita a vášnivá rebelka (teda tvrdí to aspoň Kalman). ? Tím pádem hodlám do svého psaní nově propašovávat svůj typický smysl pro humor a zdržet se více jisté uhlazenosti, o kterou jsem se nevědomky v psaném projevu snažila.

Možná začnu psát i něco, co se vám nebude na první pohled líbit, ale zanechá to hlodavé otázky ve vaší mysli. Dávejte si na mě pozor, čtení jen na vlastní riziko! 😀

Asi jsem se snažila působit seriózně a uhlazeně většinu svého života (přesvědčená o tom, že tak to prostě má být – znáte to taky, ne?). Ale pravda je, že čím jsem starší, tím víc si dovoluju být sama sebou. Dovoluji si být, projevovat a žít své opravdové já. Přišlo to postupem času se spoustou uvědomění a taky s velkou dávkou sebelásky.

Teď vás tedy, mí pravidelní čtenáři, chci upozornit, že budu používat víc smajlíků a obrázků a celkově to bude víc hravé a míň vážné. A možná to bude pro někoho přehnané a trapné a nevím co dalšího.

Jenže nevidím důvod proč bysme se u toho osobního rozvoje zároveň nebavili, jinak bychom taky mohli občas usnout nudou. ? Co se týká Feng Shui, je to rozhodně výzva začít vkládat do pravidel starých několik tisíc let nějaké nové postřehy a emoce.. Držte mi palce!

Sbohem šedá a uondaná tisíckrát stejná větná spojení! Ta holka, co uměla všechny kolem rozesmát a dlouze nadneseně diskutovat o nesmrtelnosti chrousta, ta, co se nebála vystoupit z davu a předvádět se na pódiu, ta, co dělala módní přehlídky a smíchy se málem počůrala, ta se teď snaží rozvzpomenout na tu původní lehkost bytí. Prosím, buďte ke mně shovívavý, teprve zlehka veřejně našlapuju..

Dřív jsem těžce snášela jakékoliv změny. Dnes už vím, že změna je jediná jistota v životě a vítám ji s otevřenou náručí. I kdyby se na první pohled nezdála moc fajnově. Už minule jsem vám tu psala, že cokoliv se nám v životě děje, to dobré i to špatné, můžeme využít pro své vyšší dobro. Bůh to s námi myslí skutečně dobře!

V každém okamžiku se dá najít důvod k vděčnosti a radosti ze života.

Takže v novém roce, tom slibném roce 2018, přivítejme svěží vítr a vůni nových prožitků. Ať už přímo ve vašem životě, nebo jen díky mému blogu. Ale radši i ve vašem životě, jo? ?

Těším se na vše, co přijde. Mám vás ráda, fakt! Mějte se rádi i vy ?

Jestli vám to ještě nestačilo, tak tady je jedna z možností, jak vzít otěže svého života – svého štěstí do vlastních rukou (pravda, možná psáno trochu unyle, ale jde teď o obsah, no ne?) hned teď!

No a co u Vás – jaké objevy jste u sebe udělal/a? Nebo jaké plánujete změny v roce 2018? Nemusí to být přece hned změna zásadní, leckdy jsou lepší jen malé postupné krůčky. Důležité je hlavně začít..

PS: taky jste si mysleli, že ve slově unylý/unylá se píše měkké i? 😀

Mějte se krásně a bavte se 😉

Share on facebook
Sdílet
0 0 Hlasovat
Hodnocení článku
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře