Výzva pro všechny světlonoše!

I přes pokračující vzestup úrovně vědomí se stále na naší planetě dějí šílené a kruté činy.

Bohužel se to děje na těch nejnevinnějších a nejbezbranějších bytostech. Dnes ráno mě tohle vědomí citelně zasáhlo, až rozplakalo.

Ptala jsem se v duchu proč se takové odporné činy dějí, proč stále, jako lidstvo, vytváříme místy tak krutou realitu. Na mou otázku mi ihned přišla odpověď.

Byla mi poslána informace, že jedinou možnou cestou, jak tyto věci postupně zastavit je láska. Lidé ubližují, protože jim samotným bylo kdysi na určitých úrovních ubližováno. Krutost se děje tam, kde láska chyběla a chybí. Je to začarovaný kruh.

Začala jsem proto v meditaci vytvářet síť propojených srdcí, která šíří energii lásky a požádala Stvořitele o pomoc s tímto šířením.

Díky tomu se láska může dostat až tam, kde je nejvíc potřeba. Aby i ta nejvíc zatvrzelá srdce jednou pocítila jaké to je být přijímán, být součástí celku, být v souladu s vesmírem a sám se sebou, cítit se milován.

4.8.2019 jsem provedla tuhle meditaci na silovém místě na severu Čech – vrchu Dymník. Je to novodobě vytvořené magické místo v souladu s astrologií a znameními zvěrokruhu. Kameny dohromady vytvářejí můj oblíbený symbol – strom života. Díky silnému napojení se s podporou tohoto místa to tedy byl energetický mazec, to vám povím!

A teď je řada na vás! Pokud cítíte, že jste povoláni k šíření světla, připojte se! Je třeba vědomě propojit to, co jedno jest.

Tady je návod, který mi byl předán. Takže, jak na to?

Každé ráno po probuzení nebo večer před usnutím se přenes pozorností do svého srdce, zavnímej jeho naplnění nádhernou bezpodmínečnou láskou, tou, kterou v sobě vždy máme, tou která je nám dána Bohem.

Nejdřív naplň touhle láskou sebe, celé své tělo a všechny jeho části, prociť to.. až bude tvé tělo plné, můžeš si představit srdce svých nejbližších a všech, které znáš, jak jsou neviditelně propojena jemnou energetickou sítí – každý jeden člověk je jeden uzlík na síti. Vyšli teď tu lásku od sebe k nim srze nádechy a výdechy.

Nádech procítění lásky, výdech poslání ze srdci k srdcím.

Nech proudit lásku do světa, od sebe, k ostatním a ještě dál, kam až to půjde. Můžeš obalit láskou celou Matku Zem všechny bytosti na planetě. Pak se pomalu vrať k sobě a zakonči meditaci poděkováním.

Přátelé, šiřme tuhle informaci dál do světa. Nejsme tu jako pasivní diváci, ale je v našich silách stvořit jinou realitu, laskavější, mírumilovnější, souladnou a harmonickou – postupně, ale s odhodláním.

Děkuji nám všem!

Share on facebook
Sdílet
0 0 Hlasovat
Hodnocení článku
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozor, nákaza se šíří! :) - Zuzana Věchtová
4 lety

[…] mi informace co a jak dělat. A tak jsem předala tu zprávu pro všechny světlonoše a od té doby postupuju podle tohohle božího návodu. Prostě posiluju […]

Ach, ta dnešní mládež, aneb planetární záležitost - Zuzana Věchtová
4 lety

[…] své správnosti od svých Bohů na tomto světě (rodičů). To vše se děje jen a jen z lásky. Chápejte to nebo ne, ale láska je motivací a hybatelem celého stvoření, celého vesmíru. […]

Kovová Mini krysa - osobitá předpověď na 2020 - Zuzana Věchtová
4 lety

[…] jednání ať vychází ze srdce, ale je třeba to ještě přefiltrovat přes zdravý rozum. Vhodné je taky před cestou […]

Jak být zdravou a zářivou ženou - Zuzana Věchtová
3 lety

[…] Jsme předurčené k tomu, abychom pečovali, léčili, hojili rány a přinášeli radost skrze své srdce plné lásky. […]