Pozor, nákaza se šíří! :)

Zažila jsem něco, co jsem si do té doby neuměla ani představit. Přestože jsem už dlouho předtím pracovala s energiemi.

Člověk si neustále vybírá, jakým zkušenostem se chce vystavit

Mohla jsem odjet na dovolenou k moři, polehávat na pláži, chytat bronz.. ale já ne. Letos jsem si naplnila představu vědomě prožité dovolené se svou rodinou. Tak nějak osobně rozvojové, i přestože jsem to předem netušila.

Takže jsme vyjeli na týden postupně na dva programy a vlastně ani moc netušili, co zažijeme, jeli jsme bez větších očekávání.

Nejlepší zážitek přichází, když nemáte příliš očekávání, co by se mělo dít.

Uměním je jen to nechat plynout a důvěřovat pocitu, že zrovna tady mám být. Protože cítíš, že to je ono, že to tě volá! Umění spolehnout se na svoje vnitřní vedení, i když do toho hlava kolikrát usilovně kecá.

Nakazit se chutí do života, nakazit se láskou!

Není pro mě snadné převést sdělení do slov, protože se vše odehrává na vnitřní rovině, na úrovni pocitů, frekvencí, energií. A stále to ještě pracuje, sedá si, integruje se hlouběji do celého systému mého těla a bytosti. Je to jakoby “vyšší světlonošský level”! 🙂

Co se během těch dní dělo tedy shrnu jen krátce do dvou vět: Otevírání těla, otevírání srdce, navyšování vibrací, propojení a znovuzrození, vytváření nové reality a zintenzivnění společného prožitku. A taky vědomé milování, vzájemné pochopení, prodýchání, uvolnění a vyladění se ve vztahu muže a ženy.

To, co si odnáším chci předat i vám. Protože, když zažijete takhle vysokou intenzivní energii několik dní v kuse, vracíte se domů jiní. Je to další posun na vyšší vibrace. Je to neskutečně citelné, je to opravdu autentická síla.

Už nějakou dobu předem se to začalo dít, výrazně jsem to cítila. Důraz na srdce, otevírání se bezpodmínečné lásce. Všechno se začalo odehrávat ještě před tím, než mi bylo dáno intenzivně to zažívat v kruhu stejně naladěných lidí.

Přicházely mi informace co a jak dělat. A tak jsem předala tu zprávu pro všechny světlonoše a od té doby postupuju podle tohohle božího návodu. Prostě posiluju síť propojených srdcí na naší planetě. Jde teď totiž o přenesení vědomí do srdce!

Obrovské ANO životu, ANO lásce, ANO božství v nás.

Život není špatný ani dobrý, prostě je. Je jen na nás, jak budeme k situacím, které nám přicházejí, přistupovat, jak reagovat. To už víme, že? Nehodnotit nic, nikoho, zaměřit se do sebe. Prožívat srdcem a ne jen hlavou.

Aaaach, mohla bych toho napsat tolik, ale na to jeden článek nestačí.

Chci vás teď hlavně nakazit chutí do života, do tvorby, do lásky, vnímání a přijímání bez hodnocení.

Co dalšího je vlastně ještě možné? Naše mysl by nedokázala vymyslet ty úžasné možnosti, které se před námi každý moment otevírají.

Cestou je ponořit se do všeho naplno, prožívat každý moment! Otevřít se životu, život je láska – láska je život.

Náš život je přece tak úžasný!! Nabízí v každém okamžiku neomezeně možností, co můžeme udělat, jak se zachovat, rozhodnout, jak to prožít a s kým. Dokonce se můžeme rozhodnout, že chceme prožívat naprosto nové reality toho, co znamená být lidskou bytostí.

Tohle vědomí se stává nákazou. V tom dobrém slova smyslu. Jakmile si k tomu jednou přičichnete, už není cesty zpět. Najednou to všechno dává smysl, najednou to je možné cítit. To, co jsme na hluboké úrovni celou dobu věděli je v realitě potvzeno. A všechno je v pořádku tak, jak je, ocitáme se v blaženosti.

Bytí v rezonanci s vesmírem, v rovnováze, cítění souladu vnitřního a vnějšího. Přijímání lásky, dávání lásky, rozvádění lásky po celém těle, nadechování lásky, prostě bytí láskou.

Tak otevři své srdce, rozšiř jeho energii, zhluboka dýchej, vnímej a prožívej to… Můžeš dál šířit tuhle nákazu do světa, dovol si to. Vlastní transformací totiž pomáháš měnit k lepšímu i životy lidí kolem sebe!

S láskou, v lásce <3

Zuza

Share on facebook
Sdílet
0 0 Hlasovat
Hodnocení článku
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ach, ta dnešní mládež, aneb planetární záležitost - Zuzana Věchtová
4 lety

[…] Děti se rodí jako čisté vědomí, zhmotnělá láska. Postupně, jak je čím dál tím více, zapojujeme do lidské společnosti, vytrácí se z jejich paměti napojení na nekonečný zdroj. Najednou o sobě začínají pochybovat, porovnávají se, hodnotí a často i chtějí, aby ony samy byly jinak. Mnohdy se pak až zoufale snaží aspoň některé ze svých představ prosadit navzdory rodičům. Bytostně tak potřebují potvrzení své správnosti od svých Bohů na tomto světě (rodičů). To vše se děje jen a jen z lásky. Chápejte to nebo ne, ale láska je motivací a hybatelem celého stvoření, celého vesmíru. Ve výsledku je celý náš život a jeho kvalita o tom, z jakého úhlu pohledu se díváme a jaký vůči všemu zaujímáme postoj. Učíme se tomu už v dětství, v dospělosti si pak své pohledy a postoje pracně zpracováváme. Umění vidět ve všem lásku se nedá naučit. Je třeba otevírat srdce a začít tak cítit. Ale jakou obrovskou lásku jsem cítila z dětí při vytváření mandaly pro Matku Zemi, to ani nedokážu popsat. Ještě dnes mě tahle vzpomínka dojímá a hřeje u srdce. […]

Jak být zdravou a zářivou ženou - Zuzana Věchtová
3 lety

[…] které nám v tom kterém životním období nepřísluší? Podle mě za to může nedostatek sebelásky, respektu k sobě a tomu, co teď žiju, taky touha být lepší, než ostatní, abych za něco […]