Kovová Mini krysa – osobitá předpověď na 2020

O tom, že jsme vstoupili do roku kovové krysy jste už určitě slyšeli nebo četli, informací všude plno…
Pokusím se teď vyložit, jak vnímám znamení krysy a kombinaci s kovem já osobně, jak můžeme letos následovat energii a využít, co využít lze. Takové trochu jiné astro 😉

Víte krysa je i moje roční znamení, a tak s ní mám intenzivní osobní zkušenost!

Když se mě kdysi na nějakém semináři ptali na připodobnění toho, jaké bych byla auto – myšleno které mě vystihuje, odpověděla jsem bez váhání: MINI COOPER!

No a to je přesně ta krysička – svižná, akční, elegantní, rychlá, spolehlivá, zajímavá, společenská a atraktivní, taky občas ostrá a nekompromisní.

Když tenhle model vytuníme navíc jangovým kovem, ten vládne letošnímu znamení, vzniká opravdu osobitý charakter, který nabízí vysoký standard a zároveň nás prověří, co se “řidičských” schopností týče.

Umíme se přizpůsobovat změnám? Jsme si dostatečně vědomi svých kvalit, dělíme se o své dary se světem nebo zatím spíš pozorujeme zpovzdálí a čekáme co přijde? Necháme se snadno zmanipulovat a ovlivnit jinými nebo si jdeme vlastní (možná nevyšlapanou) cestou za svými sny?

Letos máme skvělou šanci chytnout štěstí za pačesy a ukázat co v nás je využitím otevřených příležitostí! Začíná nový dvanáctiletý cyklus a je na čase dělat změny, klidně začínat nové projekty, zkoušet, co jsme zatím nezkusili.

Přílišná zdrženlivost není na místě. S pozitivním přístupem a naladěním půjde vše mnohem jednodušeji. Neříkám, že nepřijdou komplikace, ale vždycky je lepší dívat se na ně jako na výzvu. Otázka je, co s touhle výzvou zrovna ty uděláš?

Sedáme tedy za volant supr kovově obrněné káry a je na čase následovat to, co přichází, co nám je dáno a s čím můžeme v tuto chvíli pracovat. Ruku v ruce s vnitřním klidem (!), abychom to v první zatáčce nenarvali do stromu, jo?


Veškeré jednání ať vychází ze srdce, ale je třeba to ještě přefiltrovat přes zdravý rozum.

Vhodné je taky před cestou překontrolovat výbavu (uvědomit si silné stránky a potenciály, vnímat kdo jde s námi společnou cestou a taky v případě, že něco neladí vyměnit díl) a mít připravenou rezervu (vytvářet zálohy, myslet na zadní kolečka, pečovat o zdraví, dávat důležitost zázemí – rodině, domovu)…

Tak ať nám jsou všechny přítomné energie vždy k prospěchu 😉


Share on facebook
Sdílet
0 0 Hlasovat
Hodnocení článku
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře