Virus jako dar

Nabízím vám jiný úhel pohledu na současnou situaci kolem koronaviru – vnímám ho totiž jako obrovský dar pro nás všechny! Otevírá se nám teď možnost vystoupení z křečcího kolečka, aneb všechno zlé je pro něco dobré!

Stejně jako jsem svou (údajně nevyléčitelnou) nemoc před lety – ve chvíli dozvědění se diagnózy – viděla jako totální dno a téměř konec života, z dnešního pohledu vím, že to byl nezbytný kopanec – takový dárek od vesmíru – abych konečně změnila to, co mi škodilo. Zůstat v tom, kdo ví, jak by to se mnou dnes vypadalo. Ale tehdy jsem to poslechla (díky Bohu!), sebrala sílu a odpovědnost za své zdraví a život do svých rukou a dnes jsem šťastnější, než kdy jindy. Má práce je mým posláním a pomáhám i ostatním lidem, aby se cítili líp (ať už fyzicky nebo emocionálně).

Zuzana Věchtová

Ale nebudu to malovat na růžovo, cesta nebyla snadná, spíš naopak. Největší výzva byla zpracovat svou mysl. Přestat věřit kolektivním programům a začít vnímat sebe, důvěřovat svému tělu a intuici, že mě vede dobře. Směrem k mému nejvyššímu dobru. Podobná možnost se teď otevírá nám všem.

A teď k tomu viru…

Začátkem tohoto roku jsem v astrologické konstelaci čerpala poselství nově přicházejících energií. Byl mi na krátkou chvíli otevřen portál k pocítění síly a směru kvality toho, co se chystá letos manifestovat.
Jasně jsem tehdy vnímala potřebu návratu k základním hodnotám – důrazu na laskavost, podporu, kvalitu a hloubku mezilidských vztahů, spojování a síťování obyčejných lidí mezi sebou, spolupráci a taky vzájemné toleranci a hlavně opravdu velký důraz na rodinu..

Dnes mi to došlo a vše se propojilo se současnou situací. Jako bychom teď dostávali možnost vystoupit z každodennosti stresu a povinností a směli se podívat na náš život jinak.

Když na chvilku pustíme ty strachy a myšlenkové kolotoče, je možné vnímat v situaci kolem zavírání škol a rušení akcí tu silně pozitivní stránku! Rodiče a děti společně. Minimum rozptylujících vlivů. Čas pro odpočinek a sebe navzájem. Konečně!

Co má dnes skutečnou hodnotu a smysl? Vztahy! Láska! ❤ Všechno ostatní je totiž pomíjivé.

Zuzana Vechtova

Láska je totiž nejmocnější silou ve vesmíru a taky tou nejpřirozenější ochranou před vším škodlivým!

Věřím, že z této korona-situace nakonec celkově vyzískáme novou úroveň lidského vědomí a do budoucna možná i dlouho potřebné společenské změny. Uvidíme…

Každopádně lidé moderní společnosti jsou tímto virem nuceni k tomu, co už dávno volá po pozornosti, jen jsme tomu stále tu pozornost neměli čas dát, zahlceni vyděláváním peněž a neustálými starostmi o nepodstatné.

Jde o zklidnění a otevření se – přestat se stále za něčím hnát a uvědomit si konečně to, co je a není důležité.
Jsme jen malou (a celkem zranitelnou) částí celkového většího organismu, který se řídí principem lásky. Nemůžeme se navždy vyčleňovat a spoléhat na systém, který se o nás postará…

Země si vydechla od znečištění, děti od drilu ve školách, dospělí od neustálého dohánění času (tedy ne všichni, to je pravda – vděčnost těm, kteří jsou v první linii a zajišťují, aby nám to nezkolabovalo úplně komplet).

Co bude dál nikdo z nás teď neví. Kažodopádně teď máme tu šanci odpočinout si, nabrat další síly, uvědomit si, co vlastně dál chceme – a z toho přichází zásadní změny ve vnímaní jednotlivců. Cítím velkou proměnu, děje se už teď. Svět už nebude po koronaviru stejný. s odtupem času se ohlédneme a pochopíme, že nás – lidstvo – tahle situace nesmírně posunula k vyššímu vědomí.

Hlavně zůstávejme teď tedy co nejvíc v klidu, není potřeba zatěžovat se starostmi. Odpočívejme, načerpejme přirozené síly v přírodě a především: dosycujme se vzájemnou péčí i láskou. Je to potřeba. Teď konečně přišel čas, kdy nic jiného nemá smysl! Obraťte se pozorností (od zatěžování se informacemi) ke svým milovaným. Dopřejte si společný čas v harmonii ☯️ a klidu. Dejte si navzájem masáž, pohlazení, pečujte o sebe.

V pokoře a s důvěrou ve vyšší moudrost zůstáváme ve spojení na všech rovinách existence – se zemí, nebem a společně my všichni ❤ Jsme spolu a buďme v lásce!

Share on facebook
Sdílet
0 0 Hlasovat
Hodnocení článku
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Lidé nového věku - můžeme se jimi stát? - Zuzana Věchtová
3 lety

[…] Díky viru – o tom jsem už dřív napsala, můžete si přečíst tady: Virus jako dar. […]

Jak být zdravou a zářivou ženou - Zuzana Věchtová
3 lety

[…] to my, ženy, které přinášejí změnu tak nutnou pro tento svět. To my jsme ta část chybějící rovnováhy. Nechtějme přebírat […]

Samhain v kovidovém roce - Zuzana Věchtová
3 lety

[…] k tomu, co nás volá, co nám samotným i společně dává sílu. To vnímám jako poselství letošního svátku Samhain – tedy kelského svátku mrtvých, který dobou oslav odpovídá našim […]