Jak jsem si přepsala minulost (a můžeš i ty)

Prošla jsem silnou meditací – přepisem limbického otisku – která mění (nebo spíš dává velkou sílu) směřování mého dalšího života. Zachytila jsem do tohohle článku, jak jsem si přepsala své zažitky, jak ta nová minulost vypadala, jak to bylo nádherné prožít si uvnitř… Může to být inspirací pro tebe, protože opravdu máme tu moc věci měnit.

S každou takovou prací se mění pocity v těle, jakoby se přenastavovaly buňky. Cítila jsem naprosto hmatatelně, že se s takovou minulostí stávám v přítomném momentu mnohem mnohem silnější. Vytvořila se vazba, hluboké rodové kořeny, které dosud chyběly. Najednou mám oporu a zažitou jistotu, že ta síla je stále ve mně.

Před narozením

Rozhoduji se přijít na svět jako duše, která zde chce naplnit své poslání, učit se a zesilovat lásku. Moje maminka je nádherná moudrá čarodějka, která má napojení na přírodu, umí mluvit s rostlinami i zvířaty. Je něžná, jemná, plná lásky s hlubokýma modrýma očima. Její štíhlá vysoká postava působí v dlouhých splývavých šatech tak křehce, ale přesto je v ní tolik síly a tolik vědění.

Za tatínka jsem si zvolila muže s velký M. Má atletickou urostlou postavu, tmavé vlasy, černé vášnivé oči a krátce střižený plnovous. Věnuje se bojovému umění, rozvíjí filozofii a moudrost o životě, jeho hluboké znalosti vesmírných zákonitostí mě fascinují. Přirozená autorita a charisma z něj vyzařuje aniž by musel cokoliv dělat. Zároveň je veselý, miluje hudbu a s lehkostí se raduje ze života.

Tyto dvě bytosti se poznali a na první pohled věděli, že jsou k sobě silně přitahovány. Jejich láska přesáhla všechny moje představy o tom, co může vzniknout mezi mužem a ženou. Ta naprostá jistota, odevzdání, porozumění a magnetická přitažlivost, vše v ohromné úctě jeden před druhým.

Když se milují a propadají jeden do druhého, neexistuje nic v okolním světě, jen oni sami. V extatických proudech pulzujících v tělech se vyjevuje posvátný okamžik mého zplození. Vědomého láskyplného zplození nové bytosti, která je připravená přijít do rodiny duše jako jejich dcera. 

Cítím spojení s maminkou, komunikujeme spolu, když jsem uvnitř. Vím, že mě milují a moc se na mě těší. A tak se rodím. Přicházím na svět v nádherném pokoji s plápolajícím krbem, v přítmí domova, do náručí tatínka. Jsem ihned přivita k maminčině hrudi a zahrnuta láskou. Cítím naprosté bezpečí a bezpodmínečné přijetí. Moje tělo zřetelně vnímá všechny vůně a já, ač mám ještě rozostřené vidění se vpíjím do očí mé matce, která je tak plná lásky. Tatínek stojí při ní, objímá nás obě a vytváří se propojení mezi námi třemi, které bude trvat celý tento život. Šeptají mi: „Vítej! Vítej k nám! Jsi to nejkrásnější, co jsme kdy viděli!“ a já v blaženosti usínám u prsu.

Jak nádherné je se zrodit do lásky. Jak nádherné je být přijata do bezpečné náruče. Jak silně tenhle zážitek ovlivní můj další život? Napadá mě, jak by asi vypadala celá lidská společnost, kdyby takhle vědomě přišla na svět většina z nás?

Svobodné dětství

Vyrůstám v bezpodmínečném přijetí, kdy mi nikdo nic nenutí a je naprosto přirozeně respektován můj vývoj, mé potřeby, touhy a zájmy.

Mé jméno je Agrea (přijímám teď v realitě tohle jméno za své). K prvním narozeninám dostávám dary, které budou obohacovat můj život v dospělosti. Dostávám vzácné růže, sazenice cedru a vrby. A taky zvířata, která se mnou putují dál životem a provázejí mě dětstvím. Maminka mě učí rozumět jejich řeči. Taky se učím o rostlinách, bylinkách, komunikaci s přírodou a bytostmi v ní, respektu k Zemi a všemu živému.

Zajímá mě všechno o vesmíru, mým učitelem se stává milovaný dědeček, který mi s trpělivostí vysvětluje všechno o hvězdách, mlhovinách, planetách a taky o energiích, stvoření a světě, ve kterém žijeme. Zkouším cvičit bojové umění a hravým způsobem trénuji své tělo k pružnosti. Běhám po lese, střílím z luku a zkouším, co všechno dokážu ve fyzickém těle.

Postupem let objevuji, že mě baví také malování a hudba. Hraju na jemné nástroje a rozvíjím se také v tanci.

Moc si užívám jezdění na koni a střílení z luku za jízdy. Mými průvodci jsou kromě klisny i vlčice a sokol. Čím jsem větší, tím víc se zajímám také o praktické věci a učím se stavitelství. V souladu s přírodou a energiemi si dokážu opatřit materiál a zkouším postavit první malé domečky. Nesmírně mě to baví.

Iniciace a první láska

Ve svých 14.letech jsem iniciována do ženství při přechodovém rituálu spojeném s první menstruací. Všechny moudré ženy a dívky z naší komunity se shromáždí k oslavě, kde mě uvedou do tajů ženského těla, dostanu povzbuzení k objevování toho, co znamená být ženou a je mi dáno požehnání ženství,  které je dárkyní života. Cítím dojetí a hrdost na to, že jsem ženou. Těším se na dobu, kdy mi bude umožněno přivést na svět další bytost skrze své moudré tělo.

Když je mi 16 let setkávám se s mužem, jehož oči mnou hluboce pronikají. Vím, že se známe již dlouho a že tento čas byl pro nás připraven. Nemůžeme se nabažit pohledu do očí a jako malé děti v radosti objevujeme kým v tomto životě jsme. Náš první dotyk rukou je naprosto elektrizující. Jak lehce a radostně nám oběma je ve vzájemné přítomnosti.

On je o něco starší, než já. Má šibalský úsměv a něha jeho průzračných oči mě naprosto odzbrojuje. Tančíme spolu v zahradě při oslavě mých narozenin. Vím, že ho chci poznávat dál, víc, hlouběji… z pohledu mých milovaných rodičů cítím nesmírnou důvěru v to, že vím, kým jsem a jednám jen v souladu sama se sebou, v to, že mě naučili vše, co mohli a jsem samostatnou vědomou bytostí v zodpovědnosti za svůj osud. V srdci mám obrovskou vděčnost za to, že jsem mohla přijít na svět k těmto dvěma nádherným lidem.

Intimita

A tak s veškerým požehnáním naplno se otevírám do zkušenosti s milovaným mužem. Běžíme za šera lesem, předháníme se, hravě dovádíme. Je rychlejší, než já, je vidět, že je jeho atletické tělo taky slušně trénované. Má nádherné svaly a když zhluboka dýchá, pod šatem se mu rýsuje mužná hruď. Nesmírně mě to k němu přitahuje. Padáme vysílením do trávy vedle sebe. Poprvé se naše rty dotknou a s velkou vášní objevuji jaké to je propojit se skrze ústa a smysly. Naše polibky jsou jemné i divoké, nemám zábrany, nejsou tu žádná očekávání. Vše se děje jen tak, jak je nám to oběma příjemné. Cítím, že oba víme, že tohle spojení je nám předurčeno.

S velkou něhou, respektem a beze spěchu se mě Toren zlehka dotýká a já zjišťuji, jak opojný je to pocit. Postupně odkrývá bělost mé kůže, která najednou svítí v měsíčním světle. Jeho prsty hladí mé tělo pomalu a lehce od tváře, přes krk, ramena, prsa, bříško, klín, stehna a nohy až ke konečkům prstů a já se rozplývám pod jeho rukama.

Jemnými polibky pak zahrnuje celé mé nádherné tělo a já to přijímám bez pocitů studu. Jsem si vědoma, že je to něco naprosto přirozeného a nádherného. Užívám si každý moment, každý dotek, každý polibek a otevírám se mu, svému prvnímu a osudovému muži. S jakou láskou a úctou do mě vstupuje… jsme oba v opojení a okouzlení sebou navzájem. V našich tělech probíhá bouře pocitů a naprosto nás zaplavuje. Nevnímám nic, než své pocity a jeho energii, ve které do mě proniká. Je tak sebejistý, tak odhodlaný a tak láskyplný, je to opojné mu podlehnout a plně se otevřít všemu, co mi nabízí. Oba víme, že naše spojení je trvalé, že pro tento život jsme v lásce spolu a budeme kráčet bok po boku, tvořit a milovat se navždy.

Po této noci usínám s blaženým pocitem naprosté vděčnosti a plná lásky k velkému stvoření, k celému světu a životu. Miluji život! Přestože další roky žiji v přítomnosti mé rodiny a jsme s Torenem sobě oddáni, vše se odehrává v takové svobodě, bez jakéhokoliv tlaku a v takové jistotě, že se děje to, co se dít má a přesně tak, jak se dít má. Vůbec nepochybuji, že je předem mnou nádherný čas, kdy budu pít z nektaru života a prožívat sama sebe v souladu s velkým duchem.

Ve svých 18 letech s velkým dojetím děkuji své rodině duše za vše, čemu mě naučili, čím mi dovolili projít a jakou láskou mě zahrnovali. Jsem na prahu vlastního dospělého života, vím kým jsem, mám v sobě neskutečnou sílu a odvahu, vím, že můžu vytvořit úplně cokoliv se rozhodnu. Jsem tak sebejistá, jsem tak ukotvená ve svém rodě, dostává se mi tolik požehnání a energie, vím, že dokážu vytvořit něco nádherného. Vím, že naplňuji své poslání už jen tím, že žiju svůj život v souladu se sebou, s láskou.

Děkuji. Děkuji. Děkuji.

Změň svou minulost, změníš otisk přítomnosti a budoucnost bude jiná

Jaké by mohlo být, kdybychom přicházeli na svět podobným způsobem a vyrůstali vždy v lásce a přijetí? Na kolik by se změnil svět, lidská společnost, vztahy, ekonomika, vnímání Země, zodpovědnost a respekt k sobě samému a sobě navzájem? Na kolik by se mohl náš život proměnit?

Budu to za sebe zkoumat dál a zhmotňovat svou vizi, která díky proměně minulosti dostala tu správnou energii a věci dlouho toužebně vymyšlené se začaly ve hmotě dít. O tom ale zase příště 😉

Share on facebook
Sdílet
5 1 Hlasovat
Hodnocení článku
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře